Temse

begint
hier
Aankoopbeleid 9.98/25
Communicatie 10.5/25
Events 21.13/25
Middenveld 19.5/25
Totaal 61/100

Wil je het fairtradeverhaal van jouw gemeente vertellen? En er mee voor zorgen dat jouw gemeente goed scoort op de Fair-O-Meter? Klik dan op ‘login’ rechts bovenaan en ga aan de slag met de Fair-O-Meter enquête. Eens de enquête ingevuld is, zie je hierboven jouw voorlopige score. Deze zijn een goede indicator voor jouw finale score die je van ons krijgt in de loop van juni.

29892 inwoners 50 vrijwilligers jaarlijkse Fair Trade events 3 Fair Trade producten in het bestuur 0.5 Fair Trade publicaties

Eerlijke handel begint in Temse

Ons straf Fair Trade verhaal

Op 18 oktober 2018 kwam Jenny Vanlerberghe als gastspreker op de Fair Trade Avond spreken.
Zij richtte Moeders voor Vrede op. Het stichten van een vrouwenhuis in Kaboel is wel één van de meest markante initiatieven die zij nam. Hiervoor kreeg ze nationaal en internationaal heel wat prijzen. Vrouwen zijn voor haar de hefbomen naar emancipatie en ontwikkeling. Afghaanse vrouwen zijn de meest vernederde vrouwen in de wereld ! Zij toont aan door haar engagement dat de sleutel tot ontwikkeling ligt bij onderwijs en gendergelijkheid. Op die manier leidt vorming tot bewustwording en emancipatie en op langere termijn tot economische verheffing en tot slot tot een groter draagvlak voor Eerlijke Handel.