Mortsel

begint
hier
Aankoopbeleid 16.8/25
Communicatie 14.63/25
Events 21.45/25
Middenveld 21/25
Totaal 74/100

Wil je het fairtradeverhaal van jouw gemeente vertellen? En er mee voor zorgen dat jouw gemeente goed scoort op de Fair-O-Meter? Klik dan op ‘login’ rechts bovenaan en ga aan de slag met de Fair-O-Meter enquête. Eens de enquête ingevuld is, zie je hierboven jouw voorlopige score. Deze zijn een goede indicator voor jouw finale score die je van ons krijgt in de loop van juni.

26000 inwoners 30 vrijwilligers jaarlijkse Fair Trade events 3 Fair Trade producten in het bestuur 2 Fair Trade publicaties

Eerlijke handel begint in Mortsel

Mortsel wil een draagvlak creëren voor eerlijke handel. We geloven erin om eerlijke handel transversaal op te nemen in de werking van onze organisatie. We geloven ook in de kracht van mensen. We stimuleren eigenaarschap bij onze verenigingen, handelaars en burgers. Tijdens de week van de duurzame gemeente stelden we met trots 23 duurzame helden voor in Mortsel. Dit zijn stuk voor stuk mensen die uit eigen beweging het verschil maken en dat vinden we fantastisch.

Ons straf Fair Trade verhaal

Tijdens de week van de duurzame gemeente kon Mortsel maar liefst 23 duurzame helden in de bloemetjes zetten!  Deze helden nemen zelf het initiatief om hun steentje bij te dragen rond duurzaamheid. Daar zijn we erg fier op! We konden er echter maar 17 op de website zetten maar hebben alle helden wel uitgebreid in de bloemetjes gezet.

https://www.duurzamegemeente.be/gemeenten/mortsel